Hvad er Frost Cup?

til .

Frost Cup er en løbecup over 5 afdelinger i det storkøbenhavnske område. Man kan også deltage i enkeltafdelinger, hvis man ikke kan få kalenderen til at gå op. Distancerne er 5 km eller 10 km - du deltager i cuppen på enten den ene eller den anden distance. Du kan ikke skifte distance undervejs, med mindre du blot deltager i enkeltafdelinger.

Frost Cup afgøres på point. Det vil sige, at ens placering i hver enkelt afdeling omregnes til point: Nr. 1 får 1 point, nr. 2 får 2 point osv. Udebliver man får man 1.000 (ét tusind). Når sidste afdeling er løbet vil det fremgå, hvem der er vinder af den samlede cup. Deltagere, der ikke løber med i den samlede cup, men som løber med i enkeltafdelinger, har ingen indflydelse på pointtildelling og pointrækkefølge. Er der pointlighed, er det placeringen i den sidste afdeling - finalen - der tæller.

Starten går altid kl. 10.00 - og setuppet er ens hver gang for at sikre alle en super oplevelse!

De 5 afdelinger afvikles af 5 forskellige klubber på 5 forskellige steder: terræn, sted og underlag varierer fra afdeling til afdeling - men distancen er den samme! Betingelserne er de samme for alle deltagere, så du kan måle dig op mod dine kammerater og de andre i feltet, se din egen udvikling og holde formen ved lige gennem de kolde vintermåneder.

Der er foruden de to køn også 3 klasser, så der er konkurrence på flere planer. Efter hver afdeling udpeges en vinder og efter den samlede cup udpeges samlede vindere i hver klasse.

Der er 3 klasser for hvert køn:
0-34 år
35-49 år
50+

RunRaces leverer tilmelding, tidtagning og resultatlister.

Copyright Runraces © 2018. All rights reserved.